domingo, 21 de febrero de 2010

......



14 comentarios:

  1. ALMERIA 2 BARÇA 2

    Ni Ibra ve puerta ni Iniesta desequilibra.

    ResponderEliminar
  2. Que razón tienes Albert, para más inri, el Madrid ya ha alcanzado al Barça pese a su pésimo fútbol. Veremos como acaba esto.

    ResponderEliminar
  3. Que Messi es el mejor del mundo nadie lo duda....pero que tiene en Xavi,Iniesta,Busquets,Alves,Piqué y Pedro unos pedazo asistentes se tiene que valor y mucho.
    Sin comentarios con Xavi, para mi, el mejor medio centro del mundo.

    ResponderEliminar
  4. Cierto, ahora le llaman el helicóptero, por su increible visión de juego. Debe de tener una cámara aerea que debe ser similar a la con la que filman los partidos.

    ResponderEliminar
  5. No sé si passarem però aquest equip es mereix un suport, mai ens ha fallat i encara que no passi crec que se l´ha d´ovacionar al final del partit per la seva trajectòria i per tot el que ens ha donat. Força Barça.

    ResponderEliminar
  6. Si, tens raó. Però vam pagar car la mala alineació de Guardiola en Milan, aixó sense contar que Toure no juga mai sen un jugador realment important, sense ell no es pot guanyar la Champions, fan falta homes forts. Messi jugaba més enrederit que Xavi, Ibra va fer els mateixos kilometres que Valdés, es imperdonable. I perdent 3-1 Guardiola fa un canvi inesperat, Ibra per Abidal, davanter per defensa. Em vaig enfadar aquell partit, això sense contar lo que ens van robar, que va ser massa també, entre una cosa i l'altre, no se, ho veig negre, pero es cert, sempre hi ha que animar, perque el Barça sempre es el Barça.

    ResponderEliminar
  7. Estic completament d´acord amb tu pero a la tornada si veus la alineació dius.....avull li fotrem 5 al Inter perque no ens enganyem la mitjana d´edat del Inter es de 29 o 30 anys. Tius grans i experimentats però que si mous la pilota ràpid als 60 minuts estan reventats. El Ibra lent, estàtic i fa d´embut al Barça. Actualment prefereixo 1000 vegades al Bojan.....dona-li 10 partits seguits al Bojan i veuras. El Keita és bo pero sempre condueix 3 o 4 vegades la pilota....vaig anyorar al millor Iniesta....conducció ràpida entre ell el Xavi i el Messi la pilota vola.....bé aquest finde es decideix la Lliga. Si el Barça guanya al Villarreal la guanyem fijo. Adeu culé

    ResponderEliminar
  8. Guanyarem la lliga si el Dissabte juga Touré Yayá on te que jugar, Bojan en contes de Ibra, i cadascú al seu lloc. D'aquesta manera es gairebé imposible guanyar al Barça, si s'ha perdut ha estat pels experiments. No guanyar la lliga més que un fracàs seria donar ales al rival.

    ResponderEliminar
  9. No crec que Guardiola amb la peazo personalitat que té posi a Busquets per amistat amb el seu pare....que personalment no crec que es portessin molt bé ja que no enganxen molt no creus?

    ResponderEliminar
  10. No ho se, la veritat. El que sé segur que Carlos Busquets no pega com a preparador de porters. Però bueno, que Guardiola té el crèdit suficient com per a recomenar a qui sigui.

    ResponderEliminar
  11. S´ha anat el Touré....però ha tingut molt poca paciència crec....Ibra tb ha xupat banqueta i aguantarà aquest any que ve. Touré no era res abans del Barça i no es pot ser tant desagrait. No l itrec la culpa al Guardiola que la té....no tota però tb la té. Guardiola va parlar a falta de 4 dies perque el Touré firmés i va dir que ja ho tenia decidit....no es pot ser tant orgullós.

    ResponderEliminar
  12. Ibra no se'n va perque no el vol cap equip amb lo que cobra, es molt diferent al cas Touré. El problema de Yayá es que Guardiola li deia una vegada rera l'altre que no seria titular. Era l'únic que volia el de Costa de Marfil. Pero bueno, a lo "hecho pecho".
    Pero et diré una cosa, no es una tonteria fitxar ara a Mascherano per 30 mil.lions??
    Pero bueno, no passa res. Visca el Barça!

    ResponderEliminar
  13. Ei soakim.......totalment d´acord amb tu sobre el Barça-València.......al equip blaugrana li falta una marxa més. No han fet una bona pretemporada entre el Mundial etc...però tranquil el Barça té gol....Villa,Messi,Bojan,Pedro.....collons que pocs davanters tenim....s´ha de fitxar sí o sí

    ResponderEliminar
  14. Si, la plantilla es massa curta, no entenc com Guardiola no ho ha vist, potser se n'ha refiat massa de la cantera, però la curta plantilla li passarà factura tard o d'hora.
    Bé, esperem que estem equivocats i acabi agafan la marxa que li falta.
    Una abraçada amic!

    ResponderEliminar

Por favor, seamos educados, no faltemos al respeto y guardemos la compostura en todo momento, estamos aqui para echar un ratito, no para faltar ni insultar a nadie, las cosas bien dichas y de buenas maneras ganan credibilidad.