lunes, 8 de febrero de 2010

WALLPAPERS MANGA y demás...






























CASTLEVANIA


































THE KING OF FIGHTERS













TRANSFORMERS














TRIGUN



















GUNDAM
SEED



















SUPER ROBOT WARS















PEACE MAKER KUROGANE


















BASILISK












EVANGELION











FULL METAL ALQUEMIST














BLEACH


























GOD OF WAR












STREET FIGHTER













SHADOW OF COLOSSUS











FINAL FANTASY



















HEAVY RAIN







METAL GEAR

















DEATH NOTE













RUROUNI KENSHIN











NARUTO




















































12 comentarios:

  1. Ei quins peazo wallpapers....sobretot els del Metal gear!!!! Ara em posaré algun de fondo de pantalla....elde raiden i solid esta força bé.

    ResponderEliminar
  2. Ei Jarper, sempre es una alegria veure´t per aqui. Que et sembla el nou president que tenim? A mi, mentres no es fiqui en l'àrea deportiva com va Florentino, tan me fa...

    ResponderEliminar
  3. El Rosell ho farà bé......en quan a imatge.....espero que es vulgui posar en el tema esportiu perque si una cosa tenia de bona....molt bona el Laporta era que MAI s´ha posat en temes esportius i ha deixat fer als que realment saben.
    Realment poses wallpapers impressionants!!! M´he guardat uns quants ;)....ja soc el 35 del món amb el feilong jeje.

    ResponderEliminar
  4. Deixar de jugar tant al Street Fighter i juga als jocs bons de veritat, no dic que el Street no hi sigui, pero desprès se t'acumulen els jocs bons:
    Prince of Persia, Star Ocean, God of War, Heavy Rain, Modnation Racers, Ratchet and Clank...i molts més.
    Gràcies per lo dels Wallpapers amic!

    ResponderEliminar
  5. Je je tens raó upsss....No m´estressis que ja sé que em falten un munt de jocs...però del Modnation Racers tinc la demo i no em convens....no sé...si baixa bastant de preu...
    He de deixar el SSFIV!!!! És com una droga ;)

    ResponderEliminar
  6. Si, ja he passat per això, i enganxa tela, sempre vols més punts, pujar més en la clasificació, pero després t'anadones de que "perds" el temps, i que podries estar jugant a jocs molt guapos. El modnation no es un jugàs, es per llogar-lo i passarte'l, pero el Heavy si que ho es, i el Batman també, molt guapo. Star Ocean també, el Disgaea 3 també. Ja et dic, n'ho ha per donar i vendre.
    Una abraçada Jarper!

    ResponderEliminar
  7. Ja era hora que possessis algun fondo del street fighter jeje. Ja soc el 18 del món amb el Feilong...la gent no vol jugar amb mi jeje...Ja estic apunt de deixar-lo. Soc el 1er espanyol però vull estar entre els 5 millors...no em falta molt ja que vaig a un ritme molt alt ;)
    Quan deixi el SSFIV serè una màquina de deborar jocs guapos (curts però guapos com el Heavy Rain, God of war 3.

    ResponderEliminar
  8. A veure si es veritat, que has entrat en un estancament molt perillós, jeje.

    ResponderEliminar
  9. Ei que hi ha amiguete com va tot? Una pregunta et vull fer.....és un error del Uncharted 1. Fa poc me´l he passat amb un amic d´aquí Moià,concretament el meu veí que és un viciat tb com nosaltres. Mirant la colección de trofeos del menú a la ps3 no surt cap trofeo.Em posa 0 % del juego.....joder ja sé que no el tinc al 100% però l´he acabat i no em posa res de res..com si no l´hagués tocat el joc.T´ha passat a tú? Merci per la consulta.

    ResponderEliminar
  10. Ei que passa colegui! Fa dies que no em fico per aquí, tinc espatllat el Mozilla que es amb lo que fico les coses del blog. Doncs si, crec que et fica 0% perqué l'Uncharted es un joc relativament vell i abans la Ps3 no tenia trofeus, el més segur que l'Uncharted 1 no tingués encara de trofeus. Els trofeus van arribar després de l'any i pico o més de sortir la Ps3.
    Una abraçada amic!

    ResponderEliminar
  11. Bona observació ja que tb em passa al Metal Gear Solid 4 i al Killzone 2 !!! He tornat a agafar el final XIII i he de dir que m´ha agrada més ara que estic fent les proves xungues. Amb la caceria que has de fer al final el joc t´obliga a millorar les armes i a millorar els accesoris cosa que li dóna bastant vidilla i a sobre dóna un toc de rol....cosa que si no jugues no sembla un joc de rol...

    ResponderEliminar
  12. Ara estic conectat amb el Mac de la Cris, veurem com va això. Doncs he de reconéixer que el Final està congelat, com jugo amb la Cris ara mateix ni el toquem, juguem més al Dead rising. Però no passa res, ja el retomarem. Jo ja vaig per la missió 7 del Resonance of fate. Està força bé el joc, però una mica complicat al principi.

    ResponderEliminar

Por favor, seamos educados, no faltemos al respeto y guardemos la compostura en todo momento, estamos aqui para echar un ratito, no para faltar ni insultar a nadie, las cosas bien dichas y de buenas maneras ganan credibilidad.